Sałatka z selera konserwowego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler konserwowy

    1 słoik
  • ser żółty

    150 gram
  • jajko

    3 szt
  • szynka

    100 gram
  • majonez

    2 łyżki
  • sól do smaku

  • Pieprz czarny Prymat w młynku

    szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Selera odsączyć na durszlaku i wsypać do dużej miski. Jajka ugotować na twardo, pokroić w kostkę, dodać do selera.
Szynkę pokroić w kostkę. Ser zetrzeć na dużych oczkach. Wszystkie składniki połączyć ze sobą dokładnie mieszając. Dodać majonez oraz sól i pieprz do smaku. Wymieszać.
Smacznego.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Jagódka77 17.10.2014 13:35
tak podanego selera jeszcze nie jadłam ,czas to zmienić

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat