Sałatka z rzodkiewki, kalarepy i kiełków fasoli mung

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewki pęczek

    1
  • kalarepa

    1 sztuka
  • pomidory śliwkowe

    3 sztuki
  • kiełki fasoli mung

    1 puszka
  • sos sałatkowy grecki

  • olej

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiewkę i kalarepę obrać i umyć i pokroić w większą kostkę. Pomidora umyć i również pokroić w większą kostkę. Fasolkę mung odsączyć i dodać do sałatki. Na końcu dodać sos sałatkowy.


Smacznego!!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat