Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z rzodkiewki, jajka i parówek

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
jajko 2 szt
parówki 2 szt
groszek 4 łyżki
majonez 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z rzodkiewki, jajka i parówek

Jaja ugotowac na twardo, obrać i pokroić na mniejsze kawałki. Rzodkiewki i parówki pokroić w plasterki. Wszystko razem wymieszać. Dodać majonez. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak