Sałatka z rzeżuchą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzony łosoś

    20 dag
  • marchew gotowana

    2 szt
  • cebulka marynowana

    2 garści
  • rzeżucha

    2 garści
  • oliwa

    do smaku
  • rukola

    10 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na dno miski układamy listki rukoli. Rybę kroimy na kawałki i mieszamy z pokrojoną w paseczki gotowaną marchewką. Wykładamy na rukolę. Całość posypujemy cebulkami i rzeżuchą, a następnie polewamy oliwą z oliwek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat