Sałatka z rzeżuchą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórek kiszony

    1 sztuka
  • biała rzodkiew

    1 sztuka
  • natka pietruszki

    1 łyżka
  • rzeżucha

    2 łyżki
  • majonez

    2 łyżki
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

  • filety śledziowe

    2 w oleju
  • cebula czerwona

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzia kroimy w kostkę,cebulę oraz ogórka siekamy drobno.Białą rzodkiew trzemy na tarce.Natkę pietruszki siekamy drobno.Wszystkie składniki mieszamy z majonezem,doprawiamy do smaku.Schładzamy w lodówce.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kopiko1983 10.06.2011 20:54
Pyszna!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat