Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z ryżu brązowego ,groszku i koperku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

koperek świeży
ryż brązowy 1 szt
groszek konserwowy 1 szt
majonez tradycyjny
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat
rzodkiewka 4 (czerwona)
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ryżu brązowego ,groszku i koperku

Do ugotowanego ostudzonego ryżu dodajemy starta rzodkiewkę ,groszek ,pokrojone jajka i pokrojony koperek . Dodajemy trochę majonezu .doprawiamy do smaku solą i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Nina7 05.05.2011 21:28
smaczna musi być
Gabriela7 05.05.2011 07:56
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak