Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z ryby wędzonej ze szczypiorkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba wędzona 1 sztuka
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki
szczypiorek 1 pęczek
majonez 2 łyżki
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ryby wędzonej ze szczypiorkiem

Pozbawioną skóry i ości rybę rozgnieść widelcem. Jajka obrać i pokroić w kostkę. Szczypiorek posiekać. Wszystko razem wymieszać. Dodać majonez. Doprawić do smaku. Wszystkie składniki razem dokładnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jagoda5913 20.07.2015 10:11
Dobra pasta
olkaaa 20.07.2015 07:22
fajna propozycja
Iwusia 19.07.2015 23:14
idealna na śniadanie, do domowego pieczywa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak