Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z ryby wędzonej i fasolą

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryba wędzona 30 dkg
ogórek konserwowy 2
cebula 1
pomidor 1

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ryby wędzonej i fasolą

Fasolę ugotować. Wędzoną rybę obrać z skóry i ości, rozdrobnić i dodać do ugotowanej fasoli. Dodać pokrojone w drobną kostkę ogórek, pomidor i cebulę. Doprawić do smaku i posypać pietruszką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monika154 17.06.2011 09:42
pyszna
monika154 17.06.2011 09:42
pyszna
Margo1 30.05.2011 17:02
często robię
Margo1 30.05.2011 17:02
często robię
Barbara55 09.02.2011 16:37
lubię takie rybne sałatki
rakow2
rakow2 27.11.2010 16:56
uwaga na ości
marta639 17.09.2010 16:41
Polecam fajny przepis.
buksiak12 23.08.2010 13:36
ciekawy przepis
Dorota71 23.08.2010 13:01
super przepis
Emilia22 23.08.2010 12:31
mniam mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak