Sałatka z ryby wędzonej i fasolą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba wędzona

    30 dkg
  • ogórek konserwowy

    2
  • cebula

    1
  • pomidor

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolę ugotować. Wędzoną rybę obrać z skóry i ości, rozdrobnić i dodać do ugotowanej fasoli. Dodać pokrojone w drobną kostkę ogórek, pomidor i cebulę. Doprawić do smaku i posypać pietruszką.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
monika154 17.06.2011 09:42
pyszna
monika154 17.06.2011 09:42
pyszna
Margo1 30.05.2011 17:02
często robię
Margo1 30.05.2011 17:02
często robię
Barbara55 09.02.2011 16:37
lubię takie rybne sałatki
rakow2 27.11.2010 16:56
uwaga na ości
marta639 17.09.2010 16:41
Polecam fajny przepis.
buksiak12 23.08.2010 13:36
ciekawy przepis
Dorota71 23.08.2010 13:01
super przepis
Emilia22 23.08.2010 12:31
mniam mniam mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat