Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z rukolą i awokado
Przygotować sos. Do oleju z suszonych pomidorów wcisnąć przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku i dodać sok z połowy limonki.
Gotową sałatkę polać sosem przed podaniem.
rukola | 2 garście |
roszponka | 1 garść |
mozzarella w kulce | 1 sztuka |
pomidor | 2 sztuki |
awokado | 1 sztuka |
słonecznik łuskany | 1 garść |
Cebulka złota marynowana Smak | 1/3 słoika |
limonka | 1/2 sztuki |
ząbek czosnku | 1 sztuka |
olej z suszonych pomidorów | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: