Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z roszponką i tuńczykiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

roszponka 1/2 opakowania
jajko 2 sztuki
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
brokuł kilka różyczek
pestki dyni garść
mozzarella małe kulki 1 opakowani
oliwki czarne Smak kilka sztuk
oliwa
Pieprz czarny mielony Prymat
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z roszponką i tuńczykiem

Roszponkę myjemy i wkładamy do miski, dodajemy do niej ugotowane na twardo jajka pokrojone w mniejsze kawałki.
Dodajemy brokuły, tuńczyk, mozarelę i oliwki.
Doprawiamy oliwą, solą i pieprzem, posypujemy pestkami z dyni.
Mieszamy, gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 05.05.2016 21:46
lubię taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak