Sałatka z roszponką i serem camembert

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

składniki

  • roszponka

    3 garście
  • ser camembert

    1 szt
  • pomidory

    2 szt
  • rzodkiewka

    6 szt
  • szczypiorek

    1/2 pęczka

sos

  • miód

    1 łyżka
  • Musztarda sarepska Prymat

    1 łyżeczka
  • oliwa

    5 łyżek
  • cząber

    1/2 łyżeczki
  • sól i pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Roszponkę układać na talerzach , a następnie pokrojone w plasterki
pomidora i rzodkiewki.
Serek pokroić na małe kawałki
Posypać szczypiorkiem.

Wszystkie składniki sosu wlać do małego słoiczka, zakręcić i energicznie nim
potrząsać.
Polać sałatkę sosem

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Motorek 24.03.2015 08:54
bardzo smaczna
Maridka19 24.03.2015 08:39
Takie sałatki bardzo lubię są lekkie i bardzo zdrowe :)
ilka01 24.03.2015 08:35
wygląda apetycznie :)
Ewelina1991 24.03.2015 08:10
fajna sałatka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat