Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z pieczonych warzyw z topinanburem
Kroki postępowania
Kaszę gotuję w osolonej wodzie 20 minut. Wyjmuję z woreczka, przekładam do miski.
kasza jaglana | 1 woreczek |
dynia | 40 dkg |
papryka czerwona | 1 sztuka |
cebula czerwona | 1 sztuka |
topinambur | 15 dkg |
sól i pieprz | 1 do smaku |
olej | 1 do smaku |
marchewka | 2 sztuki |
koperek | 1 łyżka |
ocet | 1 łyżeczka |
Przyprawa do ziemniaków i frytek Prymat | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: