Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z pieczarkami i cukinią

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinia 1 szt
pieczarki 30 dag
sól i pieprz do smaku
oliwa 2 łyżki
pomidorki koktajlowe 10 szt
mięta liście do dekoracji
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z pieczarkami i cukinią

Cukinię i pieczarki umyć i pokroić w plastry. Warzywa posypać solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi i podsmażyć na patelni grillowej aż zmiękną. Warzywa ułożyć na półmisku, udekorować cząstkami pomidorków i listkami mięty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

benka 30.06.2017 18:58
Prosta i smaczna sałatka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak