Sałatka z pieczarkami i cukinią

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukinia

    1 szt
  • pieczarki

    30 dag
  • sól i pieprz

    do smaku
  • oliwa

    2 łyżki
  • pomidorki koktajlowe

    10 szt
  • mięta liście

    do dekoracji
  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cukinię i pieczarki umyć i pokroić w plastry. Warzywa posypać solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi i podsmażyć na patelni grillowej aż zmiękną. Warzywa ułożyć na półmisku, udekorować cząstkami pomidorków i listkami mięty.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
benka 30.06.2017 18:58
Prosta i smaczna sałatka.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat