Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z pekińskiej z rzodkiewką, pomidorem, chia i jogurtem
Kapustę, rzodkiewkę i pomidora kroimy drobno.
Układamy w pucharku, bądż na talerzu i polewamy sosem.
Dekorujemy podajemy.
kapusta pekińska | 3 garście pokrojonej |
serek wiejski | 200 g |
szczypiorek | 3 łyżki siekany świezy |
rzodkiewka | 4 szt |
pomidor | 1 szt |
nasiona chia | 1 łyżka |
jogurt naturalny | 2 łyżki |
sól do smaku | 3 szczypty |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 3 szczypty |
Imbir mielony Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: