Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z pęczakiem, pieczonym indykiem i kaparami
Kroki postępowania
Smacznego :)
filet z indyka pieczony lub wędzony | 25-30 dkg |
kasza pęczak | 1 woreczek |
cebula | 1 szt |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
oliwki czarne | 1/2 słoika |
kapary całe Smak | 2 łyżki |
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat | 1 opakowanie |
oliwa z suszonych pomidorów | 5 łyżek |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: