Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z pęczakiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza pęczak 1/2 szklanki
ser feta 1 kostka
szczypiorek 1 pęczek
sałata 1 główka
sos winegret 1 torebka
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z pęczakiem

Sałatę dokładnie myjemy i strzępimy na małe kawałki. Szczypiorek kroimy drobno. Ser feta kruszymy na drobne kawałki. Dodajemy tuńczyka i wszystko razem mieszamy. Można też dodać owoce granatu do smaku. Całość poewamy sosem winegret.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kejti 16.05.2014 00:48
Lubię pęczak,sałatki jeszcze nie robiłam,ale ta wygląda zachęcająco :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak