Sałatka z pasternaku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pasternak

    50 dag
  • jabłko kwaśne

    2 szt
  • majonez

    3 łyżki
  • sól i pieprz

    do smaku
  • orzechy włoskie

    6 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Korzenie pasternaku umyć ,ugotować ,obrać i pokroic w kostkę .Jabłka tez pokroić w kosteczkę pokropić sokiem cytryny dodać orzechy i majonez.Doprawić i wymieszać

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
tomek18 17.04.2012 07:31
nie jadłem nigdy pasternaku
Barbara55 30.11.2011 15:46
o nie
kielcok1 19.10.2011 15:46
o jej
kasiaw 09.05.2011 16:29
muszę wypróbować
Anna141 27.03.2011 10:06
przepis rewelacja :)
bogumiła3 14.09.2010 20:30
super
Małgorzata113 01.07.2010 08:49
Jeszcze nie jadłam pasternaku.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat