Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z papryką i boczniakami
Kroki postępowania
Pokroić w paski.
Boczek pokroić w cienkie paski i usmażyć, wyłożyć na rukolę.
Sezam uprażyć i posypać sałatkę. Położyć paski boczniaków a na koniec paprykę.
papryka czerwona | 1 sztuka |
roszponka | 2 garści |
sezam | 1/5 szklanki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
jajko | 1 sztuka |
boczek | 4 plastry |
boczniaki | 5 sztuk |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
ocet balsamiczny | do smaku |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: