Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z paluszkami krabowymi a'la ceviche
Składniki skropić sokiem z limonki, oprószyć solą i pieprzem, dodać musztardę ziarnistą i olej - dokładnie wymieszać, a przed podaniem schłodzić.
paluszki krabowe | 250 g |
seler konserwowy | 1 słoik |
rzodkiewka | 1 pęczek |
oliwki czarne | 5-7 szt. |
oliwki zielone | 5-7 szt. |
pomidor | |
cebula | |
ogórek zielony | średni |
kapary | do smaku |
Musztarda francuska Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej roślinny | |
sok z limetki | |
natka pietruszki | |
szczypiorek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: