Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z orzechami i szpinakiem
Pomidory sparzamy, zdejmujemy skórkę i kroimy na pół, wykładamy na sałatkę. Ser feta kroimy w kostkę. Posypujemy orzechami.
Przyprawiamy solą i pieprzem.
szpinak świeży | 1 garść |
orzechy włoskie | 3 łyżki |
papryka żółta | 1/3 szt |
ogórek gruntowy | 1/2 szt |
ser feta | 1/4 kostki |
sos balsamiczny | |
cebula czerwona | 1/2 szt |
pomidorki koktajlowe | 8 szt |
sól do smaku | |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: