Składniki:
cebula biała | 0,5 kg |
papryka czerwona | 2 |
seler | |
woda zimna | 4,5 szklanki |
sól | 0,5 szklanki |
woda letnia | 2,5 szklanki |
ocet | 2 szklanki |
cukier | 2 szklanki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól, pieprz | |
ogórki gruntowe | 2 kg |
cebula biała | 0,5 kg |
papryka czerwona | 2 |
seler | |
woda zimna | 4,5 szklanki |
sól | 0,5 szklanki |
woda letnia | 2,5 szklanki |
ocet | 2 szklanki |
cukier | 2 szklanki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól, pieprz | |
ogórki gruntowe | 2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: