Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z liśćmi szpinaku i fetą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

liście szpinaku 50 g
kabanos 4 sztuki
ser feta 10 g
suszona żurawina 5 g
ole lniany 5 ml
woda 5 ml
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z liśćmi szpinaku i fetą

1. Liście szpinaku można podrzeć na mniejsze kawałki lub zostawić takie jakie są, bo sa niewielkie
2. pokroić w kostkę kabanosa oraz fete i dodać do szpinaku
3. zrobić sos - olej lniany, woda, ciut musztardy oraz ulubione przyprawy (sól pieprz, zioła)
4. Polać sosem szpinak i resztę składników, wymieszać i gotowe :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak