Składniki:
ogórki gruntowe | 4 kg |
cebula | 6-7 sztuk |
papryka czerwona | 4 sztuki |
Zalewa: | |
ocet 10 % | 2,5 szklanki |
cukier | 5 szklanek |
sól | 1/3 szklanki |
Gorczyca biała cała Prymat | 1 łyżeczka |
kurkuma | 1 łyżeczka |
ogórki gruntowe | 4 kg |
cebula | 6-7 sztuk |
papryka czerwona | 4 sztuki |
Zalewa: | |
ocet 10 % | 2,5 szklanki |
cukier | 5 szklanek |
sól | 1/3 szklanki |
Gorczyca biała cała Prymat | 1 łyżeczka |
kurkuma | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: