Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kurczaka po mexykańsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udko 1 szt
groszek konserwowy 1/2 puszki
kukurydza w puszce 1/2 puszki
fasola czerwona z puszki 1/2 puszki
papryka konserwowa 3 szt
marchewka ugotowana 2 szt
oliwa
sól do smaku
czosnek 1 ząbki
pietruszka zielona

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kurczaka po mexykańsku

paprykę konserwową kroimy w kosteczkę .Marchew gotowana takżę kroimy w kostkę.warzywa z puszki odcedzamy dodajemy do sałatki . Udko gotujemy w wodzie z dodatkiem kucharka uniwersalnego.Zimne udko skubiemy i dodajemy do sałatki . do oliwy dodajemy wyciśnięty czosnek -mieszamy .Dodajemy drobno siekaną natkę .Sos dodajemy do sałatki -mieszamy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 25.04.2013 07:48
wspaniałe
iwa643 20.09.2011 07:06
Ozdabiamy natką pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak