Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z komosą ryżową i tuńczykiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

miks sałat 1 opakowanie
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
quinoa 1/2 szklanki
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z komosą ryżową i tuńczykiem

Sałaty myjemy.
Dodajemy tuńczyka.
Komosę ryżową gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości, czekamy aż ostygnie, dodajemy do sałat.
Przyprawiamy i mieszamy.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KORAL 26.01.2017 18:21
Lubię takie, smaczna :)
Ania321 26.01.2017 18:12
wygląda smacznie :)
MonikaW 26.01.2017 14:07
pyszna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak