Składniki
kg
kostka
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
mała puszka
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
pierś z kurczaka podwójna lub dwie pojedyncze
2 sztuki -
majonez
0,5 słoika małego -
cebula czerwona
1 mała -
ogórek
0,5 słoika litrowego -
kuskus
0,5 opakowania -
kiełki fasoli mung
1 puszka
Przepis i sposób przygotowania Sałatka z kiełkami i kaszką kus-kus
2. Piersi z kurczaka pokroić e drobne kawałeczki i wysmażyć z przykrawa Prymat do kurczaka.
3. Dodać puszkę kiełek fasolki MUNG, ogórek konserwowy w kostkę, cebule czerwoną w kostkę,
4. 4. Wszystko wymieszać z majonezem, doprawić chili i pieprzem.
Komentarze (3)