Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kiełkami i kaszką kus-kus

2.0
(9)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z kurczaka podwójna lub dwie pojedyncze 2 sztuki
majonez 0,5 słoika małego
cebula czerwona 1 mała
ogórek 0,5 słoika litrowego
kuskus 0,5 opakowania
kiełki fasoli mung 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kiełkami i kaszką kus-kus

1. Przyrządzić kaszkę kus-kus zgodnie z przepisem na opakowaniu, ostudzić.
2. Piersi z kurczaka pokroić e drobne kawałeczki i wysmażyć z przykrawa Prymat do kurczaka.
3. Dodać puszkę kiełek fasolki MUNG, ogórek konserwowy w kostkę, cebule czerwoną w kostkę,
4. 4. Wszystko wymieszać z majonezem, doprawić chili i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 07.05.2011 09:12
Ciekawy przepis
Barbara55 10.03.2011 15:17
kurczaka lubię, kiełki i kaszkę wręcz przeciwnie
kielcok1 15.02.2011 15:43
szkoda kurczaka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak