Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty pekińskiej i soczewicy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/3 szt
soczewica 1/2 puszki
cebula 1 szt
majonez 3 łyżki
ketchup 2 łyżki
jogurt naturalny 2 łyżki
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty pekińskiej i soczewicy

Kapustę pekińską myjemy osuszamy i kroimy w paseczki. Cebule obieramy i siekamy. Soczewicę odsączamy z zalewy z puszki. Składniki mieszamy z sobą . Majonez mieszamy z ketchupem i jogurtem. Taki sos dodajemy do sałatki mieszamy. Na koniec doprawiamy pieprzem białym lub kolorowym świeżo mielonym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ao_12 14.02.2013 18:44
super
Rafał3 14.02.2013 09:56
super
Monika-twin 14.02.2013 09:52
ale pycha
Boska_Agatka 14.02.2013 09:51
mniam
cukiereczek 14.02.2013 09:40
mniam
iwa643 14.02.2013 09:40
szybka i smaczna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak