Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty pekińskiej i rzodkiewki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 główki
rzodkiewka 1 pęczek
szczypiorek 1 pęczek
majonez 2 łyżki
jogurt naturalny 2 łyżki
sól do smaku
Chili pieprz cayenne mielone Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty pekińskiej i rzodkiewki

Kapustę pekińską umyć a potem pokroić. Rzodkiewkę umyć i pokroić w półplasterki. Dodać posiekaną zieloną cebulkę. Zmieszać razem majonez z jogurtem i pieprzem cayenne. Powstałym sosem zalać sałatkę i wymieszać dokładnie. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 22.06.2017 21:40
To moja ulubiona sałatka
anulka69 10.04.2017 10:37
pyszna sałatka
Ela15 25.10.2016 10:01
chętnie bym zjadła
MonikaW 04.10.2016 17:12
lubię takie smaki
adelajda 24.07.2016 13:05
Pyszna sałateczka :)
dodi 12.07.2016 13:10
fajna sałatka
Iwusia 11.07.2016 22:15
lubię taką
Bernadeta1 11.07.2016 20:31
smaczna sałatka
Agnieszka-87-25 11.07.2016 14:39
dobra sałatka
Madzai 11.07.2016 14:21
Fajna ta sałatka :)
w mojej kuchni 11.07.2016 14:11
moje smaki
agnieszka214 11.07.2016 13:54
Lubię fajne surówki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak