Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty pekińskiej i fety

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 0,5 sztuki
feta 0,5 kostki
pomidorki 5 sztuk
por 1 sztuka
oliwa 5 łyżek
ocet winny 3 łyżki
Musztarda francuska Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty pekińskiej i fety

Kapustę poszatkować drobno i pomidorki sparzone wcześniej (zdjąć skórkę), dodać pora drobno pokrojonego i fetę w kosteczkach. Zrobić dressing z oliwy, octu i musztardy polać, wymieszać i doprawić. Świetnie smakuje z pitą lub innym pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 24.12.2012 10:22
smaczna
Madziela 21.12.2012 16:32
uniwersalna i zawsze do wszystkiego pasuje :)
babajaga1969 03.09.2012 12:45
Lubię sery wszelakie
Megi 01.09.2012 10:34
dziś to jemy:)?
Megi 01.09.2012 10:34
wygląda apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak