Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z kapusty pekińskiej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

4 lyzki majonezu
1 lapusta pekińska
2 łyżki kwaśnej śmietany
1 łyżka pikli z czosnku
10 dag orzechów włoskich
5 dag rodzynków

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z kapusty pekińskiej

Śmietaną wymieszać z majonezikiem dodać łyżką pikli z czosnku i całość za­mieszać. Kapustą poszatkować, zalać sosem, dokładnie wymieszać i odstawić na 30 minut. Następnie wrzucić posiekane orzechy, rodzynki i do­kładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 02.02.2012 23:35
bardzo smaczna
RenataZ-et 16.01.2012 16:37
ulubiony dodatek do obiadu
Agnieszka172 22.11.2010 20:40
tak jeszcze nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak