Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty kiszonej z żurawiną

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 25 d
ziemniaki 30 dag
żurawina suszona 5 dag
jajko 1 szt
olej 10 łyżek
musztarda 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty kiszonej z żurawiną

Wykonanie:
Ziemniaki ugotować w łupinach. Następnie obrać, pokroić w kostkę razem z ugotowanym na twardo jajkiem, po czym wymieszać z pokrojoną kapustą i żurawiną. Doprawić do smaku. Musztardę wymieszać z olejem i polać sałatkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 31.12.2015 11:58
na pewno pyszne;)
IKrakowianka 31.12.2015 10:22
ciekawe połączenie
ilka01 31.12.2015 00:47
dobry pomysł
Wafelek2601 30.12.2015 23:11
Pyszna sałatka
Kasnaj 30.12.2015 22:15
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak