Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z jajek przepiórczych i szyneczki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka gotowana 3 plastry
mix sałat 1 garść
śmietana 2 łyzki
majonez 1 łyzeczka
czosnek 1 ząbek
pieprz
jajka przepiórcze 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z jajek przepiórczych i szyneczki

Mix sałat myjemy i układamy na półmisku .Robimy sosem czosnkowy . Mieszamy śmietanę z majonezem .dodajemy wyciśnięty czosnek .Mieszamy doprawiamy solą i pieprzem .Sos odstawiamy . Gotujemy jajka obieramy tniemy na pół.Układamy jajka na sałacie . Szynkę zwijamy w ruloniki i kroimy w plasterki układamy na sałacie .Polewamy sosem czosnkowym .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiaw 08.04.2012 22:13
ładnie wygląda
przemek20008 08.04.2012 10:17
pyszka
Justyna87 08.04.2012 09:30
smaczne
pioge7 08.04.2012 08:24
super
iwa643 08.04.2012 07:52
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak