Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z jaj i korniszonów

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 4 szt.
ogórek konserwowy 3 szt.
cebula 1 szt.
majonez 3 łyżki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z jaj i korniszonów

Jajka gotujemy na twardo. Studzimy, obieramy, drobno siekamy. Ogórki kroimy w małą kosteczkę. Cebulę też drobno siekamy. Mieszamy wszystko z majonezem.
Doprawiamy do smaku. Odstawiamy na pół godz. do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁGORZATA108 07.02.2011 19:52
Podoba mi się.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak