Sałatka z grillowanymi warzywami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukinia

    1/2 szt
  • bakłażan

    1/2 szt
  • papryka

    1 szt
  • pomidory

    2 szt
  • sałata

    kilka listków
  • ocet balsamiczny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bakłażana i cukinię umyć, osuszyć i pokroić na plasterki. skropić oliwą i piec na blaszce 15 minut. Ostudzić. Pomidory pokroić na ósemki, paprykę drobno, sałatę porwać na kawałki. Włożyć wszystko razem do miski, skropić octem balsamicznym i gotowe.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (18)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Mariusz10 20.06.2012 14:10
smaczna
usmiech 02.02.2012 15:03
pycha
Margo1 07.01.2012 16:40
świetna sałatka
romanrafal 28.12.2011 15:37
świetna
edyta44 11.11.2011 15:22
pycha
Olaa 08.09.2011 08:02
super
GGABI 07.09.2011 11:17
pięknie
eduszo 05.09.2011 09:55
Takie sałatki mają specyficzny smak,są inne od zwykłych.
Adam12 31.08.2011 11:17
dobre
pioge7 31.08.2011 07:41
ekstra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat