Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z granatem
Pierś posypać pikantną przyprawą do kurczaka, usmażyć, ostudzić.
Na półmisku wyłożyć mix sałat, układać naprzemiennie pokrojona gruszkę, ser i pierś. Posypać granatem, polać sosem.
mix sałat | 1 opakowanie |
gruszka | 1 szt |
granat | 1 szt |
ser pleśniowy niebieski | 100 gram |
pierś z kurczaka | 1 szt |
musztarda dijon | 2 łyżki |
miód płynny | 2 łyżki |
oliwa | 8 łyżek |
sok z cytryny | 1/2 cytryny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: