Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

sałatka z głowizny

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory
80 g
papryka czerwona
100 g
cebula
80 g
ogórki konserwowe
2 szt
oliwa
2 łyżki
ocet winny
2 łyżki
musztarda
1 łyżeczka
Sklep Prymat
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
salceson
400 (włoski)

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z głowizny

Salceson pokroić w plastry,a każdy na 3 części. Obrane pomidory, ogórki i cebulę pokroić na plasterki, oczyszczoną paprykę- w cienkie paski. Włożyć do miski i wymieszać. Ocet wymieszać z 3 łyżkami wody, oliwą i musztardą, przyprawić solą i pieprzem i polać sałatkę. Podawać z chlebem do piwa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 03.03.2012 13:56
Superowa sałatka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak