Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z faszerowanymi papryczkami i selerem naciowym

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sałata 5-6 liści
papryka marynowana 5 szt - faszerowane mini papryczki
seler naciowy 1 łodyga
polędwica łososiowa 50 g
szczypiorek
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z faszerowanymi papryczkami i selerem naciowym

Sałatę płuczemy, osuszamy i szarpiemy - układamy na talerzu.
Faszerowane papryczki kroimy na połówki bądź w grubsze plastry i układamy na sałacie.
Polędwicę łososiowa oraz seler naciowy kroimy w słupki - podobnej wielkości i układamy między liści i papryczki. Całość skrapiamy oliwą i podajemy oprószając posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 29.04.2016 17:59
bardzo lubię sałatki z selerem naciowym
Madzai 29.04.2016 17:41
Super przekąska
Czyki 29.04.2016 11:29
Zdrowo i bardzo smacznie:)
bertpvd 29.04.2016 11:18
uwielbiam takie sałatki :) świetne połączenie smaków
Mniam 29.04.2016 11:11
Taką sałatkę z chęcią zabrałabym do pracy :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak