Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z fasolki szparagowej z orzeszkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1 kg
oliwa 8 łyżek
majeranek do smaku
ząbek czosnku 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
ocet winny 3 ziołowy
orzechy 120 g

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z fasolki szparagowej z orzeszkami

Fasolkę ugotować (nie rozgotować) i ostudzić. Pociąć na 4 cm kawałki i włożyć do miski. Rozgrzać 2 łyżki oliwy i przyrumienić orzeszki. Wymieszać resztę oliwy, ocet, majeranek i rozgnieciony czosnek, przyprawić. Polać fasolkę, lekko wymieszać i posypać orzeszkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 09.05.2012 19:35
Pod mój smak.
ronald88 09.01.2012 14:48
super
ronald88 09.01.2012 14:48
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak