Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolki szparagowej z groszkiem i kiełkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 80-100 gram
pomidor 1/2 szt
cebula czerwona 1/2 szt
groszek konserwowy 2 łyżki
jogurt naturalny 2 łyżki
kiełki 1 garść
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolki szparagowej z groszkiem i kiełkami

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, następnie pokroić na połówki. Dodać pokrojoną cebulę, pomidora oraz odsączony groszek. Wymieszać jogurt z przyprawą do sałatek i polać sałatkę powstałym sosem. Na wierzchu ułożyć kiełki.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina1991 10.02.2014 13:47
dobroci na obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak