Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolki szparagowej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa 40 dag
ser żółty 25 dag
papryka konserwowa 1 słoik
ogórki konserwowe 6 szt.
cebula 2 szt.
jabłka kwaśne 3 szt.
szczypiorek 2 pęczki
ketchup pikantny 5 łyżek
majonez 5 łyżek
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolki szparagowej

Fasolkę kroimy na mniejsze kawałki i gotujemy w osolonej wodzie, studzimy. Ser,paprykę, ogórki, cebulę i jabłka kroimy w kostkę. Szczypiorek drobno siekamy. Majonez, ketchup mieszamy z wszystkimi składnikami. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy po schłodzeniu w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak