Składniki:
fasolka szparagowa | 40 dag |
ser żółty | 25 dag |
papryka konserwowa | 1 słoik |
ogórki konserwowe | 6 szt. |
cebula | 2 szt. |
jabłka kwaśne | 3 szt. |
szczypiorek | 2 pęczki |
ketchup pikantny | 5 łyżek |
majonez | 5 łyżek |
sól i pieprz |
fasolka szparagowa | 40 dag |
ser żółty | 25 dag |
papryka konserwowa | 1 słoik |
ogórki konserwowe | 6 szt. |
cebula | 2 szt. |
jabłka kwaśne | 3 szt. |
szczypiorek | 2 pęczki |
ketchup pikantny | 5 łyżek |
majonez | 5 łyżek |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: