Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolką szparagową i marynowaną cebulką

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 25 dag
cebulka marynowana 1 słoiczek
kukurydza w puszce 1 puszka
seler konserwowy 1/2 słoika
jajko 3 szt
majonez 3,5 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolką szparagową i marynowaną cebulką

Fasolkę szparagową obieram i gotuję do miękkości w osolonej wodzie. Przestudzoną fasolkę kroję na mniejsze kawałki. Kukurydzę, cebulki oraz seler odsączam z zalewy. Jajka gotuję na twardo, obieram i kroję w kostkę. Wszystkie przygotowane składniki sałatki przekładam do salaterki. Dodaję majonez oraz przyprawy. Dokładnie mieszam. Podaję z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak