Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolką szparagową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 30 dag
szynka gotowana 20 dag
ser żółty 15 dag
papryka konserwowa 1 słoiczek
sól do smaku
ogórki kiszone 1 słoiczek
majonez tradycyjny 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolką szparagową

Fasolkę szparagową dokładnie myjemy i gotujemy w lekko osolonej wodzie, al dente. Odcedzamy. Szynkę i ser żółty kroimy w kostkę. Ogórki w talarki, a paprykę czerwoną konserwową w kosteczkę. Wszystkie składniki wymienione wyżej łączymy ze sobą. Dodajemy majonez, dokładnie mieszamy, a na koniec doprawiamy całość solą i pierzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wlicka 04.03.2013 00:25
mmm podoba mi si e:)
Betka 14.02.2013 10:18
smaczne;)
Betka 14.02.2013 10:18
smaczne;)
EWI 05.02.2013 08:50
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak