Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolką i pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola biała z puszki
kukurydz z puszki
pieczarki marynowane
ogórki kiszone 3
jajko 4
majonez 2 łyżki
papryka czerwona 1/2
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolką i pieczarkami

Fasolkę i kukurydzę odcedzamy na druszlaku. Jajka gotujemy na twardo, odstawiamy, obieramy i kroimy w kostkę. Pieczarki kroimy na małe kawałeczki.( Zostawiamy 3 pieczarki do dekoracji. ) 2,5 ogórka kroimy w kosteczkę. (połówkę zostawiamy do dekoracji) Umytą paprykę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy ze sobą dodajemy majonez Oraz doprawiamy do smaku kucharkiem i pieprzem. Wszystko dokładnie mieszamy i dekorujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 25.02.2014 17:52
bardzo fajna sałatka
Katarzyna59 12.12.2013 15:06
smaczna sałatka
jordi 03.10.2013 08:47
na pewno smaczna
Dorota59 25.03.2013 18:58
świetne połączenie
Grazyna0211 23.03.2013 12:20
świetny przepis na sałatkę
alaaa 08.11.2012 20:26
a paprykę dajesz świeżą czy marynowaną,fajna sałatka
Natalia/tubisiek 07.10.2012 09:27
jest super!
smakoszek 02.10.2012 22:38
świetna
Wafelek2601 18.09.2012 11:10
Pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak