Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasoli duszonej w occie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola 2.5 szkl
ocet 2 łyżki
cebula 1 szt
majonez 2 łyżki
sól do smaku
woda w/g uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasoli duszonej w occie

Fasolę dusić w małej ilości octu rozcieńczonego wodą,gdy już jest gotowa,posolić,po ostygnięciu zmieszać z drobno posiekaną cebulą i przyprawić majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 16.11.2011 18:45
ciekawy przepis!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak