Składniki:
kapusta czerwona | 1 szt |
kiełbasa krakowska | 20 dkg |
boczek wędzony | 10 dkg |
cebula | 1 szt |
ocet winny | 1/3 szkl |
olej | 6 łyżek |
rosół | 1/3 szkl |
cukier | 1/2 łyzeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku |
kapusta czerwona | 1 szt |
kiełbasa krakowska | 20 dkg |
boczek wędzony | 10 dkg |
cebula | 1 szt |
ocet winny | 1/3 szkl |
olej | 6 łyżek |
rosół | 1/3 szkl |
cukier | 1/2 łyzeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: