Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 sztuka
zielona część pora 1 łodyga
sól
pieprz
majonez 1/2 szklanki
kapusta czerwona 1/2 głowki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwonej kapusty

Sałatę dokłądnie myjemy i kroimy na mniejsze kawałki. Przegładamy do rozdrabniacza i rozdrabniamy na małe kawałki. Można ją również zetrzeć na tarce.
Cebulę i pora bardzo drobno kroimy. Dodajemy do kapusty. Przekłądamy majonez i doprawiamy do smaku solą i sporą ilością pieprzrzu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 12.02.2014 19:31
Pod mój smak.
Pietruszka 05.09.2012 21:54
super
Justyna87 05.09.2012 21:36
super sałatka, do wiekszosci potraw pasuje
gosia1988 05.09.2012 21:22
lubię takie sałatki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak