Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwonej fasoli

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona 1/2 kg
cebula 1 szt
marchew 3 szt
ząbki czosnku 3 szt
majonez
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwonej fasoli

Fasolę namoczyć na noc i ugotować. Cebulę i marchew pokroić w kostkę i usmażyć na oleju. Dodać do fasoli, dodać czosnek wyciśnięty przez praskę, majonez. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Sałatka gotowa do jedzenia. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak