Składniki:
1 sałata rzymska mini | |
1 czerwona cebula | |
•garść czerwonych porzeczek | |
50 g sera wędzonego | |
1 łyżeczka siemienia lnianego | |
sok z połowy pomarańczy | |
2 łyżki oliwy extra virgin | |
1 łyżeczka musztardy | |
sól | |
pieprz |
1 sałata rzymska mini | |
1 czerwona cebula | |
•garść czerwonych porzeczek | |
50 g sera wędzonego | |
1 łyżeczka siemienia lnianego | |
sok z połowy pomarańczy | |
2 łyżki oliwy extra virgin | |
1 łyżeczka musztardy | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: