Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwoną fasolką i tuńczykiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
jajko 5 sztuk
ogórki konserwowe 4 sztuki
majonez 2 łyżki
śmietana 2 łyżki
sól
pieprz
fasola 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwoną fasolką i tuńczykiem

Jajka i ogórki ścieramy na tarce o grubych oczkach. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka_B 06.08.2011 22:50
super propozycja!
Agnieszka_B 06.08.2011 22:50
super propozycja!
aginaa 06.08.2011 12:50
mniam
novita26 04.08.2011 11:07
mniam
halinka1011 03.08.2011 08:39
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak