sałatka z czerwoną fasolą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż

    2 torebki
  • ogórki konserwowe

    10 sztuk
  • groszek konserwowy

    1 puszka
  • kukurydza w puszce

    1 puszka
  • fasola czerwona

    1 puszka
  • majonez tradycyjny

    2 łyżki
  • jajko ugotowane na twardo

    4
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wcześniej ugotować ryż. Jak będzie ostudzony to dodać ogórki, jajka pokrojone w kostkę, groszek, fasolę i kukurydzę odsączoną z zalewy. Wszystko dokładnie wymieszać z majonezem i doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Grazyna0211 31.01.2014 15:55
smaczna kolacja
Barbara55 19.12.2011 15:02
mniam
kielcok1 10.11.2011 17:07
nie lubię
Bart 16.02.2011 23:22
bardzo lubię takie sałatki
matii6 03.01.2011 15:59
ciekawa sałatka
Jolanta40 27.12.2010 20:04
bardzo fajne
alaaa 18.10.2010 13:48
świetny przepis
buksiak12 30.09.2010 12:34
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat